Cine suntem?

Suntem Cristina si Bogdan, o familie cu mare dragoste pentru albine.

Stupina noastra este amplasata in Oltenia, Comuna Varvoru de Jos, Sat Bujor, Jud. Dolj.

Satul Bujor este înconjurat de doua paduri: la nord Pădurea Palilulei, iar la sud Pădurea Radovanului. La SV se află renumitul lac de pescuit Fântânele.. Relieful este deluros, satul fiind construit pe două dealuri străbătute de o vale.

Totul a debutat doar din pasiune pentru albine. Am pornit cu 10 familii de albine ramase mostenire, in curtea casei , de la bunicul nostru, el provenind la randul lui, dintr-o familie de apicultori.

Primul an a fost cel mai greu, nestiind prea multe despre apicultura. Atunci am văzut că teoria şi practica sunt două lucruri diferite. Dar ne-am ambitionat, perseverand si invatand din greseli, astfel incat astazi putem spune ca am deslusit o buna parte din tainele albinelor si am invatat despre proprietatile mierii.

Pe langa beneficiile produselor de la albine am observant si un mare avantaj: relaxarea instalata in timpul lucrului la albine,astfel incat nu a trecut mult pana am inceput sa privim totul ca pe o a doua meserie.

In prezent, stupii sunt mobili, pentru a putea valorifica aproape toate culesurile din zona Olteniei si nu numai.

Fiind a doua noastra meserie,ne petrecem tot timpul liber in natura si vrem sa va oferim: miere pura si produse apicole naturale, fara adaosuri nesanatoase.

Astazi ne bucuram de faptul ca Stupina “Albina Gospodina” are la origini familia.  Prin  produsele noastre apicole, impartasim  dragostea fata de natura.

Nu pretindem ca am fi experti in lumea albinelor, care este un domeniu atat de complex, incat nu iti ajunge o viata de om ca sa o descifrezi si, pentru ca nu suntem medici, ne dorim sa colaboram cat mai strans cu persoane specializate in apiterapie si cercetatori in domeniul apicol.

Prin caracterul traditional al felului in care lucram, aveti garantia ca tot ce punem in borcanele noastre este pur si autentic. Tot ce va ramane de facut este sa savurati fiecare picatura.

Vezi Stupina ALBINA GOSPODINA……

Vizitati-ne si pe facebook ALBINA GOSPODINA….