Cine suntem?

Suntem Cristina si Bogdan, o familie cu mare dragoste pt albine.

Stupina noastra este amplasata in comuna Seaca de Camp, sat Piscu Nou, jud. Dolj, zona cu o mare varietate de plante.( rapita, padure de salcam, flori de camp,floarea -soarelui,faneata,menta, ghimpi -palamida, etc.)

Totul a debutat doar din pasiune pentru albine.Am pornit cu 10 familii de albine ramase mostenire, in curtea casei , de la bunicul nostru, el provenind, la randul lui, dintr-o familie crescatoare de albine.

Primul an a fost cel mai greu, nestiind prea multe despre apicultura, dar ne-am ambitionat, perseverand si invatand din greseli, astfel incat astazi putem spune ca am deslusit o buna parte din tainele albinelor.

Pe langa beneficiile produselor de la albine am observant si un mare avantaj: relaxarea instalata in timpul lucrului la albine,astfel incat nu a trecut mult pana am inceput sa privim totul ca pe o a doua meserie.

Nu pretindem ca am fi experti in lumea albinelor, care este un domeniu atat de complex, incat nu iti ajunge o viata de om ca sa o descifrezi si, cu siguranta, nu suntem medici.

Acest site va evolua permanent pentru ca vom adauga informatii noi, pe masura ce timpul ne va permite. Ne dorim sa colaboram cat mai strans cu persoane specializate in apiterapie si cercetatori in domeniul apicol.

Prin caracterul traditional al felului in care lucram, aveti garantia ca tot ce punem in borcanele noastre este pur si autentic. Tot ce va ramane de facut este sa savurati fiecare picatura.

Detinem CERTIFICAT DE PRODUCATOR si CERTIFICAT DE CALITATE PROFESIONALA !