Cum sa combatem raceala cu produse apicole

In acest articol va vom recomanda cum sa combateti si sa tratati corect si eficient raceala, gripa si alte viroze respiratorii specifice sezonului rece, folosind produse 100% naturale apicole.

Trebuie sa intelegem ca pentru a avea efect, trebuie sa respectam dozele zilnice recomandate pentru fiecare produs in parte. De asemenea este foarte importanta combinarea acestor produse pentru a trata mai multe afectiuni in acelasi timp ( tuse, nas infundat, durere in gat,etc ). Astfel in randurile urmatoare vom specifica care este punctul forte al fiecarui produs apicol in parte :

Tinctura de propolis ( in concentratie de 30%) : pentru desfundarea nasului, dureri de gat, curatarea sistemului respirator.

Miere de albine : pentru dureri de gat, energizant, calmant, ideal pentru un somn linistit.

Polen : revitalizant si energizant, combate foarte eficient starea de oboseala caracteristica unui sistem imunitar slabit.

Astfel va recomandam un produs complex ce inglobeaza toate proprietatile acestor produse: MIERE CU POLEN SI PROPOLIS

MIEREA CU POLEN SI PROPOLIS are multiple recomandari : constipatie, caderea parului, dureri de stomac,anemie, cresterea poftei de mancare (datorita complexului de vitamine B in compozitia polenului)...... si nu in ultimul rand intarirea sistemului imunitar.

Administrare:

Pentru a preveni afectiunile aparatului respirator si pentru a intari sistemul imunitar :
Adulti: 6-8 lingurite/zi
Copii 2-6 ani: 1-3 lingurite/zi
Copii 6-12 ani: 3-6 lingurite/zi , de preferabil inainte de masa (pentru o mai buna asimilare complexului de vitamine si minerale continut de polen).

Daca deja aveti simptomele unei boli de sezon : nas infundat, durere in piept, tuse, este recomandat sa consumati suplimentar si tinctura de propolis, deoarece acesta este cel mai puternic "antibiotic natural" :

Adulti : 15 picaturi de 3 ori / zi
Copii : 7 picaturi de 3 ori/ zi

Dupa disparitia simptomelor, continuati doar cu MIERE CU POLEN SI PROPOLIS.


Astfel folosind doar aceste produse: MIERE CU POLEN SI PROPOLIS si TINCTURA DE PROPOLIS, putem combate si trata eficient, dar natural "bolile" de sezon.

Atentie !

-Nu pastrati mierea la lumina soarelui si nu o incalziti la mai mult de 38-40 grade.(nici macar in bauturi fierbinti)

-Copiilor cu varsta mai mica de un an si persoanelor alergice la produsele apicole, le este interzis consumul de miere, iar diabeticii o vor consuma numai la indicatia si sub supravegherea medicului.

- Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate