Mierea De Albine… tratament naturist complet și complex

Dar al naturii cu gust divin, valoarea alimentara a mierii e mult depasita de calitatile ei medicale.

Remediu pentru o multime de boli, ea este si un aparator de nadejde al sanatatii, de la nastere si pana la moarte.

Afectiunile digestive:

Citeste mai mult...

Cum sa combatem raceala cu produse apicole

In acest articol va vom recomanda cum sa combateti si sa tratati corect si eficient raceala, gripa si alte viroze respiratorii specifice sezonului rece, folosind produse 100% naturale apicole.

Trebuie sa intelegem ca pentru a avea efect, trebuie sa respectam dozele zilnice recomandate pentru fiecare produs in parte. De asemenea este foarte importanta combinarea acestor produse pentru a trata mai multe afectiuni in acelasi timp ( tuse, nas infundat, durere in gat,etc ). Astfel in randurile urmatoare vom specifica care este punctul forte al fiecarui produs apicol in parte :

Citeste mai mult...

Veninul de albină, tratament neconvenţional

Chiar dacă în România nu este omologat ca tratament, veninul de albine este folosit în străinătate ca antidot oficial mai ales împotriva celulelor canceroase, durerilor musculare şi bolilor autoimune. La noi în ţară se găsesc în farmacii produse apicosmetice pe bază de venin de albine, dar numai din gama celor care stimulează imunitatea. Sunt putin cunsocute terapiile care folosesc la propriu albine care înţep braţul pacientului care urmează acest tip de tratament. Medici, dar şi apicultori din toată lumea discută, de foarte mult timp, despre cum pot salva albinele viaţa bolnavilor.

Citeste mai mult...